Acapele djs

Am creat aceasta rubrica a paginii noastre, pentru toti acei deejay care ar dori sa foloseasca aceasta forma de prezentare a mixurilor, remixurilor si intregului arsenal de care ei au nevoie, pentru a putea da o expresie cat mai pronuntata a formei artistice, regasita in munca lor.

Echipa RadioJingles.ro, colaboreaza cu oameni experimentati, avand un nivel profesional ridicat, dar e dispusa sa ofere o consiliere minimala in domeniu, pentru a ajuta acei clienti, care doresc sa isi imbogateasca experienta si sa-si ridice nivelul profesional, facand o alegere cat mai buna a produselor de care au nevoie si pe care site-ul nostru le ofera.

Cei ce doresc sa colaboreze cu noi in acest sens, trebuie sa ne puna la dispozitie textul pe care doresc sa il inregistram, text care sa aiba coerenta si originalitate, sa ne precizeze bpm-ul pe care ar dori sa il foloseasca, formatul audio in care se doreste efectuarea inregistrarii (wave, mp3).
Inregistrarile pot fi facute atat cu voci masculine cat si feminine, reiterand sugestia originalitatii, a evitarii elementelor de suspiciune pe care le pot naste folosirea in texte a exprimarilor si formularilor des intalnite, asta pentru a va bucura de succesul creatiilor dumneavoastra, noi avand satisfactia unei colaborari fructuoase.

Pentru ca munca noastra sa-si atinga scopurile si dumneavoastra sa aveti multumirea si garantia ca ati apelat la niste oameni cu un profesionalism ridicat, sugeram ca in textele create, sa evidentiati genurile de muzica folosite, oferind totodata cu suptilitate, elemente ale personalitatii dumneavoastra.
Pentru a pune la punct relatia comerciala intre noi si cei interesati, trebuie sa ne contactati.

Lasa un mesaj

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook
YouTube
Soundcloud