Negative

Pentru a demonstra clientilor sai ca experienta si valentele sale in domeniul productiei audio nu sunt intamplatoare, echipa Radio Jingles, s-a gandit sa-si largeasca paleta de servicii, propunand potentialilor clienti, o oferta in domeniul muzical, anume, productia de negative.

Un negativ reprezinta partea orchestrala sau acompaniamentul unei piese muzicale, fiind utilizat de catre vocalisti, pentru a putea realiza recitaluri sau concerte, in cazul in care nu au disponibila o formatie care sa ii acompanieze, sau aceasta, percepe preturi mari, facand imposibila desfasurarea actului artistic, in situatia in care solistul, nu dispune de sume suficiente pentru a putea onora plata acestora.

La cerere realizam piese intrumentale si pentru karaoke, diferite evenimente (nunti, botezuri) chiar si pentru diferite productii video care au nevoie de o baza muzicala.

Radio Jingles, va invita sa vizitati rubrica oferte, pentru a putea sa va orientati in ceea ce priveste pretul fixat in functie de complexitatea negativului/instrumentalului/piesei.

Lasa un mesaj

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook
YouTube
Soundcloud